Tilbyr gratis plass til en nyutdannet student på Social Media Manager sertifiseringen!

 

Content Marketing Norge og Astrid Valen-Utvik ønsker å gi EN person, som er ferdig studert og som søker fast jobb, en gratis deltakelse på Social Media Manager med oppstart 23. september.

Kravet er at du er nyutdannet, trenger mer innsikt og erfaring innenfor sosiale medier og er jobbsøkende. (Har du en fast stilling kvalifiserer du ikke til å delta i trekningen)

  1. september er vi klare til å kjøre i gang de 13 digitale/live modulene med faglig innhold fra mange av Nordens mest ettertraktede fagfolk. Gjennom hele kurset skal deltakerne og du sitte igjen med en solid strategi som er forankret i bedriftens forretningsmål. Du vil også få den siste oppdaterte innsikten innen sosiale medier.

Vi ønsker å bidra til at en personer som er ferdig studert, men ikke har fått jobb eller som trenger mer kompetanse eller erfaring, til å kunne delta på høstens sertifiseringskurs.

Etter gjennomført kurs, kan vi også se om vi kan tilby en deltidsstilling/prosjektstilling i Content Marketing Norge eller hos noen av våre partnere. Dette er en mulighet for å få økt innsikt, erfaring og nettverk innenfor bransjen.

Send oss link til din LinkedIn profil, FB-side, Instagram, Snap eller innhold / faglige artikler som du har skrevet, prosjekter du har jobbet med eller videoer/podkaster du har laget. Send info til content@contentmarketing.no

Alternativt, så kan du ringe Ola på 92292228 og slå av en prat før oppstarten av sertifiseringen!

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.