Om Content Marketing Norge

Content Marketing Norge er en kunnskaps- og kompetansearena som leverer kurs og tjenester innen

Målet med Content Marketing Norge

Gjennom digitale og fysiske møteplasser gir vi bedrifter og enkeltpersoner muligheten for å øke sin kompetanse og innsikt om alle fagområdene som berører det å satse helhetlig på digital markedsføring i Norge.

Vi skal også prøve å bidra til å skape en oversikt over og holde fokus på de som til daglig jobber med fagområdene innen byråer og medier i Norge. Content Marketing Norge utvikler vil sammen med ulike partnere utvikle årlige rapporter.

Content Marketing Norge tilbyr følgende sider, kurs og sertifiseringskurs:

Content Marketing Norge – www.ContentMarketing.no

SosialeMedier – www.SosialeMedier.no

Social Media Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor sosiale medier i Norge. 13 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden.

LinkedIn Manager – Norges fremste B2B marketing og sertifiseringskurs. 6 moduler, og 3 ekspertmoduler innenfor LinkedIn Marketing.

Content Marketing Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor Content Marketing i Norge. 15 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden. Over 140 bedrifter har tatt sertifiseringskurset. Se hele kurset her: Content Marketing Manager

SEO Manager – Er under etablering og vil bli Norges eneste sertifiseringskurs og arena innen SEO. 4 Moduler med de fremste aktørene innenfor SEO i Norge.

Influencer Marketing – Hvordan jobbe med opinionsledere og hvordan ledere kan bygge seg eller sin bedrift opp som en Thought leader / Kategorileder innenfor sin bransje.
.

Epic Content Marketing – Epic var en årlig konferanse innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge, hvor deltakerne hentet innsikt og inspirasjon innenfor faget. Etter 5 år så har vi inspirert nok til at det nå er mange nok konferanser, og vi vil nå fokusere mer på konkrete faglige kurs, sertifiseringer, rådgivning og undersøkelser i årene som kommer.

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, kursleder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt med oss på content@contentmarketing.no.

Ola Hanø

Ola Hanø

Initiativtaker og daglig leder

Mobil: +47 922 92 228
E-post: ola@contentmarketing.no

Samarbeidspartnere

Medlemmer og partnere på Content Marketing Norge er aktører som ønsker å bidra til å utvikle faget og bransjen. Dette er aktører som tilbyr produkter og tjenester som bidrar til å gjøre bedrifters satsing på digital markedsføring, kommunikasjon og synlighet mer effektiv.

Tilbyr du produkter eller tjenester som bidrar til å gjøre bedrifter mer synlig og effektiv i sin kommunikasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Ønsker du å bli medlem / partner, blir du integrert og synlig i alle våre aktiviteter gjennom hele året. Dette gjelder alt fra billetter, artikler, jobbannonser, eventinvitasjoner, nyhetsbrev etc. 

Ønsker du mer informasjon om mulighetene for medlemsskap / partnerskap, kan du sende en e-post til content@contentmarketing.no for mer informasjon.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.