Content Marketing Norge

Content Marketing Norge skal bidra til å øke kunnskapen og kompetansen om innholdsmarkedsføring, Native Advertising & Influencer Marketing i Norge.

Vi skal bidra til å skape en oversikt over bransjen og de ulike bedrifter og personer som jobber med Content Marketing. Vi tilbyr digitale og fysiske møteplasser hvor bedrifter og personer kan hente kunnskap og kompetanse gjennom hele året.

Epic Content Marketing – Dette er den årlige konferansen innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge, hvor deltakerne kan hente innsikt og inspirasjon innenfor faget samt bygge nettverk.

Content Marketing Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor Content Marketing. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden som fagansvarlige.

Content Insight – Vi deler faglig innsikt gjennom artikler og inviterer ulike bransjefolk til å dele av sin kompetanse og innsikt om Content Marketing.

Content Marketing Awards – Er etablert som en årlig prisutdeling for å fremme det beste av det beste innenfor Content Marketing.

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt med oss på [email protected]

Folkene bak Content Marketing Norge

Ola Hanø

Ola Hanø

Initiativtaker og daglig leder

Mobil: +47 922 92 228
E-post: [email protected]

Ola Hanø brenner for å skape verdiskapende opplevelser og møteplasser som gir innhold og verdi for alle involverte.

Tidligere har han arrangert store og små faglige og sosiale arrangementer bl.a Gulltaggen, SEM Konferansen, 8 Minuttes of Digital Marketing, Eiendom Norge konferansen, The Future Of Business osv.

Han har de siste årene jobbet med å utvikle verdiskapende opplevelser for bedrifter og organisasjoner gjennom sitt selskap Nye Konsepter AS. Ola har et stort internasjonalt nettverk og har hentet verdenskjente navn og fagpersoner til Norge.

I tillegg til å utvikle Content Marketing Norge er Ola daglig leder i eHandelsforum.

carl wilhelm vedvik

Carl Wilhelm Vedvik

Partner & Marketing Manager

Mobil: +47 989 97 911
E-post: [email protected]

Carl-Wilhelm Vedvik er en digital markedsfører med spisskompetanse rundt Content Marketing og SEO. Carl startet sin karriere som E-Commerce Manager i en nettbutikk som solgte alt innen baderom. Der økte han trafikken og salget gjennom innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering.

Carl fikk hederlig omtale under prisutdelingen BEST I TEKST 2015, “Denne bloggens tekst om innholdsmarkedsføring er meget vellykket”.

Carl-Wilhelm er nå markedssjef i eHandelsforum og Content Marketing Norge, og er med å bygge disse to kompetansearenaer sammen med Ola Hanø.

Samarbeidspartnere

Medlemmer og partnere på Content Marketing Norge er aktører som ønsker å bidra til å utvikle faget og bransjen. Dette er aktører som tilbyr produkter og tjenester som bidrar til å gjøre din satsing på Content Marketing mer effektiv.

Tilbyr du produkter eller tjenester innenfor Content Marketing, Native Advertising, Influencer Marketing, Innbound Marketing, Digital & Performance Marketing, er du hjertelig velkommen til å bli en del av Content Marketing Norge.

Ønsker du å bli medlem / partner, blir du integrert og synlig i alle våre aktiviteter gjennom hele året. Dette gjelder alt fra billetter, artikler, jobbannonser, eventinvitasjoner, nyhetsbrev etc. Ønsker du mer informasjon om mulighetene for medlemsskap / partnerskap, kan du sende en e-post til [email protected] for mer informasjon.

Hold deg oppdatert på innholdsmarkedsføring

Få med deg det siste innen Content Marketing sammen med over 2.500 markedsførere som allerede har meldt seg på det månedlige nyhetsbrevet

  • Konkrete råd og praktiske tips
  • Ny kunnskap og innsikt fra bransjen

Over 2.500 markedsførere har allerede meldt seg på vårt nyhetsbrev!

Vi inviterer deg til kurs i 2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på et av våre kurs i 2019, inkludert «Content Marketing Manager»