Om CMN

Content Marketing Norge

Content Marketing Norge er en kunnskaps- og kompetansearena innen:

Målet med Content Marketing Norge

Gjennom digitale og fysiske møteplasser skal vi gi bedrifter og personer muligheten for å øke sin kompetanse og innsikt om alle fagområdene som berører det å satse helhetlig på Content Marketing i Norge. Vi skal også bidra til å skape en økt oversikt over og holde fokus på de som til daglig jobber med fagområdene innen byråer og medier i Norge. Content Marketing Norge utvikler også årlige rapporter og Content Marketing og Native Advertising

Content Marketing Norge tilbyr følgende sertifiseringskurs:

Content Marketing Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor Content Marketing i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden. Over 140 bedrifter har tatt sertifiseringskurset. Se hele kurset her: Content Marketing Manager

Social Media Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor sosiale medier i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden.

SEO Manager – Er under etablering og vil bli Norges eneste sertifiseringskurs og arena innen SEO. 4 Moduler med de fremste aktørene innenfor SEO i Norge.

Influencer Marketing – Hvordan jobbe med opinionsledere og hvordan ledere kan bygge seg eller sin bedrift opp som en Thought leader / Kategorileder innenfor sin bransje.
.

Epic Content Marketing – Epic var en årlig konferanse innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge, hvor deltakerne hentet innsikt og inspirasjon innenfor faget. Etter 5 år så har vi inspirert nok til at det nå er mange nok konferanser, og vi vil nå fokusere mer på konkrete faglige kurs, sertifiseringer, rådgivning og undersøkelser i årene som kommer.

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, kursleder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt med oss på content@contentmarketing.no.

Ola Hanø

Ola Hanø

Initiativtaker og daglig leder

Mobil: +47 922 92 228
E-post: ola@contentmarketing.no

haddajoh

Hallfridur Johannsdottir

Konsulent / Sosiale Medier Spesialist

Mobil: +47 994 07 559
E-post: hadda@contentmarketing.no

Samarbeidspartnere

Medlemmer og partnere på Content Marketing Norge er aktører som ønsker å bidra til å utvikle faget og bransjen. Dette er aktører som tilbyr produkter og tjenester som bidrar til å gjøre din satsing på Content Marketing mer effektiv.

Tilbyr du produkter eller tjenester innenfor Content Marketing, Native Advertising, Influencer Marketing, Innbound Marketing, Digital & Performance Marketing, er du hjertelig velkommen til å bli en del av Content Marketing Norge.

Ønsker du å bli medlem / partner, blir du integrert og synlig i alle våre aktiviteter gjennom hele året. Dette gjelder alt fra billetter, artikler, jobbannonser, eventinvitasjoner, nyhetsbrev etc. Ønsker du mer informasjon om mulighetene for medlemsskap / partnerskap, kan du sende en e-post til content@contentmarketing.no for mer informasjon.

Hold deg oppdatert på innholdsmarkedsføring

Få med deg det siste innen Content Marketing sammen med over 2.500 markedsførere som allerede har meldt seg på det månedlige nyhetsbrevet

Over 2.500 markedsførere har allerede meldt seg på vårt nyhetsbrev!

Vi inviterer deg til kurs i 2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på et av våre kurs i 2019, inkludert «Content Marketing Manager»