Om CMN

Content Marketing Norge

Content Marketing Norge er en kunnskaps- og kompetansearena innen:

  • Content Marketing / Innholdsmarkedsføring
  • Native Advertising (Effektiv distribusjon av innhold)
  • Influencer Marketing
  • Inbound Marketing
  • Social Media Marketing
  • SEM & SEO

Målet med Content Marketing Norge

Gjennom digitale og fysiske møteplasser skal vi gi bedrifter og personer muligheten for å øke sin kompetanse og innsikt om alle fagområdene som berører det å satse helhetlig på Content Marketing i Norge. Vi skal også bidra til å skape en økt oversikt over og holde fokus på de som til daglig jobber med fagområdene innen byråer og medier i Norge. Content Marketing Norge utvikler også årlige rapporter og Content Marketing og Native Advertising

Content Marketing Norge tilbyr følgende sertifiseringskurs:

Content Marketing Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor Content Marketing i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden. Over 140 bedrifter har tatt sertifiseringskurset. Se hele kurset her: Content Marketing Manager

Social Media Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor sosiale medier i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden.

SEO Manager – Er under etablering og vil bli Norges eneste sertifiseringskurs og arena innen SEO. 4 Moduler med de fremste aktørene innenfor SEO i Norge.

Influencer Marketing – Hvordan jobbe med opinionsledere og hvordan ledere kan bygge seg eller sin bedrift opp som en Thought leader / Kategorileder innenfor sin bransje.
.

Epic Content Marketing – Epic var en årlig konferanse innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge, hvor deltakerne hentet innsikt og inspirasjon innenfor faget. Etter 5 år så har vi inspirert nok til at det nå er mange nok konferanser, og vi vil nå fokusere mer på konkrete faglige kurs, sertifiseringer, rådgivning og undersøkelser i årene som kommer.

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, kursleder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt med oss på [email protected].

Ola Hanø

Ola Hanø

Initiativtaker og daglig leder

Mobil: +47 922 92 228
E-post: [email protected]

Samarbeidspartnere

Medlemmer og partnere på Content Marketing Norge er aktører som ønsker å bidra til å utvikle faget og bransjen. Dette er aktører som tilbyr produkter og tjenester som bidrar til å gjøre din satsing på Content Marketing mer effektiv.

Tilbyr du produkter eller tjenester innenfor Content Marketing, Native Advertising, Influencer Marketing, Innbound Marketing, Digital & Performance Marketing, er du hjertelig velkommen til å bli en del av Content Marketing Norge.

Ønsker du å bli medlem / partner, blir du integrert og synlig i alle våre aktiviteter gjennom hele året. Dette gjelder alt fra billetter, artikler, jobbannonser, eventinvitasjoner, nyhetsbrev etc. Ønsker du mer informasjon om mulighetene for medlemsskap / partnerskap, kan du sende en e-post til [email protected] for mer informasjon.

Hold deg oppdatert på innholdsmarkedsføring

Få med deg det siste innen Content Marketing sammen med over 2.500 markedsførere som allerede har meldt seg på det månedlige nyhetsbrevet

  • Konkrete råd og praktiske tips
  • Ny kunnskap og innsikt fra bransjen

Over 2.500 markedsførere har allerede meldt seg på vårt nyhetsbrev!

Vi inviterer deg til kurs i 2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på et av våre kurs i 2019, inkludert «Content Marketing Manager»