Media

For Media

Ressurser for alle som er interessert i å skrive om og nevne noen av kursene og arrangementene til Content Marketing Norge AS

Hva er Content Marketing Norge?

Vi skal bidra til å skape en oversikt over bransjen og de ulike bedrifter og personer som jobber med Content Marketing. Vi tilbyr digitale og fysiske møteplasser hvor bedrifter og personer kan hente kunnskap og kompetanse gjennom hele året. Vårt mål er å øke kunnskapen og kompetansen om innholdsmarkedsføring, Native Advertising & Influencer Marketing i Norge.

Content Marketing Norge tilbyr

  • Epic Content Marketing – Dette er den årlige konferansen innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge, hvor deltakerne kan hente innsikt og inspirasjon innenfor faget samt bygge nettverk.
  • Content Marketing Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor Content Marketing i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden.
  • Social Media Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor sosiale medier i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden.
  • Influencer Marketing – Årlig arrangement med fokus på hvordan jobbe med opinionsledere og hvordan ledere kan bygge seg eller sin bedrift opp som en Thought leader / Kategorileder innenfor sin bransje.
  • Content Insight – Vi deler faglig innsikt gjennom artikler og inviterer ulike bransjefolk til å dele av sin kompetanse og innsikt om Content Marketing.
  • Native Advertising Day – Årlig arrangement med fokus på Native Advertising.

Epic Content Marketing
Årlig konferanse

Content Marketing Manager
Sertifiseringskurs

Content Marketing Rapporten
Årlig undersøkelse

Social Media Manager
Sertifiseringskurs

NativeAdvertising.no
Kompetansearena

Native Advertising Rapporten
Årlig undersøkelse

Bilder & video

Her kan du finne pressebilder, bilder fra våre arrangementer og kurs samt promovideo. Ta kontakt med content@contentmarketing.no for bruk i større medier.

Hold deg oppdatert på innholdsmarkedsføring

Få med deg det siste innen Content Marketing sammen med over 2.500 markedsførere som allerede har meldt seg på det månedlige nyhetsbrevet

Over 2.500 markedsførere har allerede meldt seg på vårt nyhetsbrev!

Vi inviterer deg til kurs i 2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på et av våre kurs i 2019, inkludert «Content Marketing Manager»