Vi tilbyr 5 nyutdannede studenter GRATIS deltakelse på våre sertifiseringskurs

Vil du bli sertifisert innen SoMe eller Content Marketing?

5 studentplasser

Fem personer kan få delta gratis på enten Social Media Manager med oppstart 21. september eller Content Marketing Manager som har oppstart 23. september. Kravet er at du er nyutdannet, trenger mer innsikt og erfaring innenfor innholdsmarkedsføring eller sosiale medier og er jobbsøkende.

Allerede 21. september er vi klare til å kjøre i gang totalt 26 digitale moduler med faglig innhold fra mange av Nordens mest ettertraktede fagfolk. Etter gjennomføring skal deltakerne og du sitte igjen med en solid strategi samt den siste innsikten innen innholdsmarkedsføring og sosiale medier.

Vi ønsker å bidra til at fem personer som er ferdig studert, men ikke har fått jobb eller som trenger mer kompetanse eller erfaring, til å kunne delta på høstens sertifiseringskurs.

Etter gjennomført kurs, vil vi i første omgang se om vi kan tilby en deltidsstilling/prosjektstilling i Content Marketing Norge eller hos noen av våre partnere. Dette er en mulighet for å få økt innsikt, erfaring og nettverk innenfor bransjen.

Send oss link til din LinkedIn profil, blogg, innhold / faglige artikler du har skrevet, prosjekter du har jobbet med eller videoer/podkaster du har laget. Send info til content@contentmarketing.no

Alternativt, så kan du ringe Ola på 92292228 og slå av en prat denne uken!
(Er det opptatt – send en SMS, så ringer vi tilbake)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Hold deg oppdatert på innholdsmarkedsføring

Få med deg det siste innen Content Marketing sammen med over 2.500 markedsførere som allerede har meldt seg på det månedlige nyhetsbrevet

Over 2.500 markedsførere har allerede meldt seg på vårt nyhetsbrev!

Vi inviterer deg til kurs i 2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på et av våre kurs i 2019, inkludert «Content Marketing Manager»