Valen-Utvik AS blir Partner i Content Marketing Norge

Astrid Valen-Utvik

Valen-UtvikValen-Utvik AS  inngår samarbeid med Content Marketing Norge – kunnskaps- og kompetansearenaen innen innholdsmarkedsføring, Native Advertising & Influencer Marketing i Norge. Bedrifter og personer skal kunne hente kunnskap om de ulike fagområdene og samtidig orientere seg om de aktørene som tilbyr produkter og tjenester som gjør at man kan jobbe mer effektivt med Content Marketing og Native Advertising.

Valen-Utvik AS rådgir, etablerer og videreutvikler bedrifters satsing i sosiale medier. Valen-Utvik tilbyr oppdrag på kort eller lang sikt, som strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring av og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av bedrifter. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter og holder kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv. De er ellers opptatt av å skape resultater i sosiale medier ved god, relasjonsbyggende kommunikasjon, med kommersiell og forretningsmessig forståelse integrert i kommunikasjonen.

Foredrag av Valen-Utvik

«Vi mener det viktigste ved en bedrifts satsing i sosiale medier, er intensjonen om å ville kommunisere åpent og ærlig med kundene sine. En troverdig og delende dialog med markedet er viktig for å oppnå gode resultater i sosiale medier i et langsiktig perspektiv. Vi ønsker å bidra til å styrke det arbeidet Content Marketing Norge gjør for å fremme og øke kunnskapen og kompetansen om Content Marketing og bruken av sosiale medier i Norge. Vi mener, som Content Marketing Norge, at en satsing på innholdsmarkedsføring og dialogen med bedriftens kunder, er en kontinuerlig prosess gjennom hele året, som krever et langsiktig fokus. I tillegg til det faglige er det inspirerende å møte kunder, bransjekolleger og ikke minst mange av verdens fremste fagpersonener og inspiratorer i bransjen vår» sier Astrid Valen-Utvik.

Du møter Valen-Utvik på alle arrangementene til Content Marketing Norge.

 

Ønsker du å ta en prat med Valen-Utvik, så finner du mer informasjon på Valen-Utvik.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.