Tilbyr en gratis plass til en nyutdannet student på sertifiseringskurset Social Media Manager!

Content Marketing Norge og Astrid Valen-Utvik ønsker å gi EN person, som er ferdig studert og som søker fast jobb, en gratis deltakelse på Social Media Manager med oppstart 24. mars.

Kravet er at du er nyutdannet, trenger mer innsikt og erfaring innenfor sosiale medier og er jobbsøkende. (Har du en fast stilling kvalifiserer du ikke til å delta i trekningen)

24. mars er vi klare til å kjøre i gang de 13 digitale modulene med faglig innhold fra mange av Nordens mest ettertraktede fagfolk.

Deltakerne på kurset skal sitte igjen med en solid strategi som skal være forankret i bedriftens forretningsmål. Du vil også få den siste oppdaterte innsikten innen sosiale medier.

Høsten 2021 jobbet 26 personer med å utvikle eller videreutvikle sin SoMe-strategi. De leverte i begynnelsen av januar og får nå sin strategi evaluert.

Vi ønsker å bidra til at en personer som er ferdig studert, men ikke har fått jobb eller som trenger mer kompetanse eller erfaring, til å kunne delta på vårens sertifiseringskurs.

Etter gjennomført kurs, kan vi også se om vi kan tilby en deltidsstilling/prosjektstilling i Content Marketing Norge eller hos noen av våre partnere. Dette er en mulighet for å få økt innsikt, erfaring og nettverk innenfor bransjen.

Send oss link til din LinkedIn profil, FB-side, Instagram, Snap eller innhold / faglige artikler som du har skrevet, prosjekter du har jobbet med eller videoer/podkaster du har laget. Send info til content@contentmarketing.no

Alternativt, så kan du ringe Ola på 92292228 og ta en kort prat om mulighetene.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.