To fra Spray på internasjonal liste

Spray på internasjonal liste

Sara Narvhus Oksdøl og Ingrid Louise Kvam fra Amedia-eide Spray, er to av fire nordmenn på den internasjonale listen «100 Significant Women in Native Advertising» som ble publisert på Kvinnedagen.

Spray på internasjonal liste
Daglig leder Sara Narvhus Oksdøl (til venstre) og Ingrid Louise Kvam i Spray er inne på listen over 100 inspirasjonskilder innen innholdsmarkedsføring.

Bak listen står The Native Advertising Institute (NAI) som jobber med utdanning og oppdatering inn mot medieselskaper og annonsører når det gjelder innholdsmarkedsføring. NAI står også bak global research innen fagområdet.

På samme liste finner vi også Siri Skaalmo, direktør for Content Services i Dagens Næringsliv, og CEO Tine Karlsen i Vev AS.

Sara Narvhus Oksdøl er daglig leder i Spray, mens Ingrid Louise Kvam er innholdsdirektør i samme selskap.

– Det er svært hyggelig å havne på en slik liste på Kvinnedagen. Vi setter pris på at arbeidet og engasjementet vårt for native advertising blir lagt merke til internasjonalt, sier Sara Narvhus Oksdøl.

Hun leder Nettavisen- og Amedia-selskapet Spray som var tidlig ute i sin satsing på innholdsmarkedsføring.

– Det er mange kvinner som jobber med innholdsmarkedsføring – og flere blir det. Samtidig er bransjen fremdeles dominert av menn internasjonalt. Innholdsmarkedsføring er et fagfelt som har vokst enormt de siste årene, og veksten er fortsatt sterk. Det ser også vi i Spray, både når det gjelder Nettavisen og Amedias lokale mediehus, fortsetter Narvhus Oksdøl.

– Å bli oppført på en slik liste er en anerkjennelse for arbeidet Spray og jeg gjør. Slikt gir inspirasjon, sier Ingrid Louise Kvam i Spray.

E-boken «100 Women Raising the Bar for the Native Advertising Industry» lanseres i dag på Kvinnedagen og har som mål å sette fokus på kvinnelige inspiratorer innen innholdsmarkedsføring.

– Min målsetting er at listen «100 Significant Women in Native Advertising» vil bli benyttet som en hjelpende hånd. Det er rollemodeller som kan inspirere andre, sier Stine Holmgaard, COO og partner hos Native Advertising Institute.

For mer informasjon, kontakt daglig leder Sara Narvhus Oksdøl i Spray på sara.oksdol@amedia.no og/eller 92 66 28 66

Sara er også fagansvarlig for Native Advertising på sertifiseringskurset i Content Marketing Manager som Content Marketing Norge arrangerer to ganger i året

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.