En av Nordens fremste Content-strateger til Epic Content Marketing 2016

Pontus Staunstrup, er ansvarlig for Content Strategy and Social Media i PostNord og ble nylig kåret til årets mest engasjernede markedsfører på LinkedIn i Sverige i 2015.

Kriteriene som er lagt til grunn, er aktivitetsnivået på LinkedIn, antall kontakter man har, antallet interaksjoner og i hvilken grad personene er medlemmer i ulike grupper på LinkedIn.

Pontus er i dag en av Sveriges og Nordens fremste innenfor Content Marketing og Native Advertising. Han jobber i dag som Head of Content Strategy & Social Media i PostNord Group. Før det var han innholdsdirektør ved et av Sveriges ledende innholdsbyråer. Han har lang erfaring innen innholdsmarkedsføring og innholdsstrategi fra en rekke Svenske og internasjonale selskaper innen både B2B og B2C.

Pontus lanserer også i januar den første Content Marketing-boken i Sverige «Content marketing för alla», som han skriver i samarbeid med innholdsstrategen Joakim Arhammar fra det digitale byrået Comprend.

Vil du møte Pontus på Epic Content Marketing 2016? – Les mer her.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.