On-demand SEO tjenester

Content Marketing Norge bistår bedrifter med SEO kompetanse og tilbyr flere tjenester for å forbedre bedrifters synlighet i søk.

Når er det behov for en SEO konsulent?

Det mest åpenbare svaret er at du ønsker mer trafikk til nettstedet ditt – men du vet kanskje ikke helt hvor du skal starte. Vi hjelper deg med å avdekke hvilke tiltak som er mest lønnsome for deg og hva du bør fokusere på for å nå langsiktige mål.

De mest vanlige problemene vi ser er;

Organisk trafikk har falt, men du er usikker på hvorfor. Har du nylig gjort et redesign av nettstedet, byttet hosting leverandør eller kanskje har det kommet en ny oppdatering fra Google som på mystisk vis har satt en stopper for trafikken? Vi kan hjelpe deg å avdekke hvor problemet ligger og få skuta på rett kjøl.

Konkurrentene dine får mer organisk trafikk enn deg. Er innholdet målrettet de rette søkeordene? Ofte produseres det innhold uten mål og mening, og vi kan hjelpe deg med å avdekke hvilke søkeord man bør prioritere med en full søkeordsanalyse.

Nettstedet ditt har tekniske problemer. Dette er kanskje det mest vanlige problemet som holder igjen resultatene. Teknisk SEO er ofte et oversett tema, men også det viktigste og mest kostnadseffektive tiltaket man kan gjøre for å «åpne slusene».

Du har organisk trafikk, men ønsker bedre resultater. Kanskje har du innhold som allerede rangerer på side 2 og 3 i Google, men du trenger hjelp med det siste steget for å optimalisere innholdet. Ofte er det små enkle grep som er lett å overse som gir det siste lille dyttet man trenger.

Rapportering. Hva fungerer og hvorfor? Vi hjelper deg å etablere måling og analyse for å holde deg oppdatert på fremgang og danne grunnlag for forbedring.

Våre tjenester

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ta gjerne en uforpliktende telefon til +47 922 922 28, eller send en e-post til ola@contentmarketing.no så ser vi nærmere på hva vi kan hjelpe deg med.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.