LinkedIn - Digital tilstandsrapport

Fullstendig analyse av LinkedIn profil og en 30 minutters personlig gjennomgang med tips og råd for hvordan du kan optimalisere din satsing på LinkedIn.

digital tilstandsrapport linkedin

Personlig profil

Analyse og gjennomgang av personlig profil på LinkedIn inkludert kort gjennomgang av rapporten med tips og råd for forbedring.

Bedriftsprofil

Analyse og gjennomgang av din bedriftsprofil på LinkedIn inkludert kort gjennomgang av rapporten med tips og råd for forbedring.

Campaign Manager

Gjennomgang og oppsett av Campaign Manager for å kunne starte med betalt annonsering på LinkedIn. Her gjør vi tilpasninger av gjennomgangen slik at eksempler og diskusjoner underveis blir enklere å forholde seg til.

Bestill digital tilstandsrapport for LinkedIn

Fakturainformasjon

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ta gjerne en uforpliktende telefon til +47 922 922 28, eller send en e-post til ola@contentmarketing.no så ser vi nærmere på hvordan vi kan hjelpe deg med din satsing på LinkedIn.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.