Spoon søker innholdsprodusent og redaksjonell designer til Oslo-kontoret

Spoon er et av Nordens ledende byråer innen innholdsmarkedsføring, og har kontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, Malmö og Helsinki. Content Marketing-byrået hjelper deres oppdragsgivere å fortelle ekte historier som er underholdende, inspirerende og som skaper forandring. Spoon Oslo vokser og de skal styrke laget deres med en dyktig innholdsprodusent og en redaksjonell designer.

 

Innholdsprodusent / redaktør

Spoon søker deg som vet hva som virker i digitale kanaler. Du har redaksjonell teft, skaffer deg raskt overblikk og kan trekke ut essensen i saker du får fra journalister, fotografer og videoprodusenter for å treffe rett målgruppe i riktig kanal. Du har interesse for mat, helse og kosthold Spoon arbeider med analyse og strategi, historiefortelling og distribusjon for våre kunder. Redaktørens rolle er å produsere og koordinere produksjon av innhold, samt styre og optimalisere dette for å treffe kundens målgruppe med rett budskap til riktig tid.

Søknadsfrist: 21. april

Søk på stillingen her

 

Redaksjonell designer

Du arbeider på Mac og behersker Indesign, Photoshop og Illustrator godt. Du har kunnskap om, og interesse for, redaksjonell design. Du behersker typografi og liker å skape gode leseropplevelser. Det er et pluss om du i tillegg behersker verktøy for digitale løsninger som Sketch og ulike CMSer. Du må beherske norsk flytende muntlig og skriftlig, og være komfortabel med å jobbe på engelsk. Som redaksjonell designer vil du ha ansvar for hele eller deler av våre designleveranser. Du vil jobbe med strategi- og konseptutvikling, redesign, sideproduksjon/ layout/ design og prosjektledelse. Det vil være et stort pluss om du kan vise til journalistisk forståelse.

Søknadsfrist: 21. april

Søk på stillingen her

 

Spoon er Samarbeidspartner og medlem i Content Marketing Norge

I løpet av 2017 kan du møte Spoon på alle arrangementene til Content Marketing Norge.

Om forfatteren

Carl Wilhelm startet sin karriere som E-Commerce Manager i en nettbutikk som solgte baderomsmøbler. Nå er han Partner & Content Marketing Manager i Content Marketing Norge AS samt markedssjef i eHandelsforum.