Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere på Content Marketing Norge er aktører som tilbyr produkter og tjenester som bidrar til å gjøre din satsing på Content Marketing mer effektiv.

Blir du en partner / samarbeidspartner blir du integrert i alle våre aktiviteter gjennom hele året – ta kontakt for en prat rundt muligheter. Du kan enten ringe Ola Hanø på telefon 922 922 28 eller sende en e-post til [email protected]

RedInk

RedInk

«Vi skal hjelpe våre kunder med å utvikle de gode historiene som får merkevaren til å leve.»

Hos REDINK er det budskapet og historien som står i fokus, uavhengig av kanalvalg. Hos REDINK treffer du dedikerte og engasjerte mennesker, som brenner for faget sitt og som er opptatt av å skape effektiv og målbar kommunikasjon. De i REDINK er historiefortellere som flytter holdninger, bygger merkevarer og skaper slag på kassa, enten det er gjennom reklame, corporate-markedsføring, digitale løsninger eller redaksjonell kommunikasjon.

RedInk

Spray

Nettavisen Spray

Nettavisen Spray er Mediehuset Nettavisens content marketing-byrå.

Spray består av et team på over 20 personer som jobber med å skreddersy kommersielle content marketing-løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Spray

Red Performance

Red Performance

RED Performance er en del av RED Gruppen, og samarbeider tett med de andre selskapene. RED Gruppen er Norges største uavhengige medie- og kommunikasjonsbyrå, som jobber med store og små kunder.

RED Performance tilbyr digital rådgivning – og alt fra SEO, AdWords til konverteringsoptimalisering og e-postmarkedsføring.

RED Performance

Brand Studio

Adresseavisen Brand Studio

Adresseavisens content marketing-byrå Brand Studio, leverer ulike tjenester innen content marketing. Brand Studio produserer kvalitetsinnhold, kurs, rådgivning og markedsføringsstrategi.

De er organisert som egen enhet i Adresseavisen, og har ingen tilknytning til redaksjonen i Adresseavisen.

Brand Studio

Video for Web

Video for Web

Video For Web er et av de fremste selskapene i Norge på «Levende bilder på Internett». Med topp moderne utstyr gjennomfører de små og store prosjekter for kunder som har prosjekter i alle størrelser. Video for Web har siden starten gjennomført live-streaming av alt fra enkle kurs og konferanser til store flerkameraproduksjoner.

Video for Web skreddersyr løsninger til å passe alle behov, med sterk fokus på kvalitet og trygghet i leveransene.

Video for Web

salgsfabrikken

Salgsfabrikken

Salgsfabrikken AS hjelper til daglig merkevarer med å bli synlige med budskap til den målgruppen de ønsker å nå, gjennom ulike fagblader, magasiner og nettsider.

Salgsfabrikken

Valen-Utvik

Valen-Utvik

Valen-Utvik er rådgivere og innholdsprodusenter innen sosiale medier.

VU tilbyr konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som strateger, koordinator eller prosjektledere, eller som fullt ut ansvarlig for innholdsproduksjon, overvåking, gjennomføring og dialog i sosiale medier på vegne av våre kunder.

Valen-Utvik

Cloud Media

Cloud Media

Cloud Media er et innsiktdrevet kommunikasjonsbyrå som har spesialisert seg på å identifisere og produsere innhold som skaper vekst og nye markedsposisjoner for sine kunder.

Cloud Media

adline-logo-ny

Adline

Adline er et annonseverktøy som samler de største mediene og plattformene på et sted. Det er en multikanals plattform med kunstig intelligens som optimaliserer dine annonser. Adline

Hold deg oppdatert på innholdsmarkedsføring

Få med deg det siste innen Content Marketing sammen med over 2.500 markedsførere som allerede har meldt seg på det månedlige nyhetsbrevet

  • Konkrete råd og praktiske tips
  • Ny kunnskap og innsikt fra bransjen

Over 2.500 markedsførere har allerede meldt seg på vårt nyhetsbrev!

Vi inviterer deg til kurs i 2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på et av våre kurs i 2019, inkludert «Content Marketing Manager»