Samarbeidspartnere / Partnere

Samarbeidspartnere på Content Marketing Norge er aktører som tilbyr produkter og tjenester som bidrar til å gjøre din satsing på Content Marketing mer effektiv.

Blir du en partner / samarbeidspartner blir du integrert i alle våre aktiviteter gjennom hele året – ta kontakt for en prat rundt muligheter. Du kan enten ringe Ola Hanø på telefon 922 922 28 eller sende en mail til content@contentmarketing.no.

Samarbeidspartnere

REDINK

«Vi skal hjelpe våre kunder med å utvikle de gode historiene som får merkevaren til å leve.» | Hos REDINK er det budskapet og historien som står i fokus, uavhengig av kanalvalg. Hos REDINK treffer du dedikerte og engasjerte mennesker, som brenner for faget sitt og som er opptatt av å skape effektiv og målbar kommunikasjon. De i REDINK er historiefortellere som flytter holdninger, bygger merkevarer og skaper slag på kassa, enten det er gjennom reklame, corporate-markedsføring, digitale løsninger eller redaksjonell kommunikasjon.

Besøk REDINK sine nettsider >>

NETTAVISEN SPRAY

23 Video

Nettavisen Spray er Mediehuset Nettavisens content marketing-byrå. Spray består av et team på over 20 personer som jobber med å skreddersy kommersielle content marketing-løsninger for kunder og samarbeidspartnere.

Besøk SPRAY sine nettsider >>

RED PERFORMANCE

RED Performance er en del av RED Gruppen, og samarbeider tett med de andre selskapene. RED Gruppen er Norges største uavhengige medie- og kommunikasjonsbyrå, som jobber med store og små kunder. RED Performance tilbyr digital rådgivning – og alt fra SEO, AdWords til konverteringsoptimalisering og e-postmarkedsføring.

Besøk RED PERFORMANCE sine nettsider >>

Adresseavisen Brand Studio

Adresseavisens content marketing-byrå Brand Studio, leverer ulike tjenester innen content marketing. Brand Studio produserer kvalitetsinnhold, kurs, rådgivning og markedsføringsstrategi. De er organisert som egen enhet i Adresseavisen, og har ingen tilknytning til redaksjonen i Adresseavisen.

Besøk Brand Studio sine nettsider >>

Strossle

Strossle leverer anbefalingsteknologi og innholdsmarkedsføring til nettaviser og andre nettsteder, som ønsker bedre synlighet og mer relevant trafikk til sine nettsider.

Besøk STROSSLE sine nettsider >>

APSIS

APSIS er en nordisk aktør som leverer produkter som er helt avgjørende for at en bedrift skal kunne jobbe langsiktig og strategisk med Content Marketing. APSIS tilbyr løsninger for e-postmarkedsføring, A/B-testing, automatiseringsverktøy, Lead Management og Lead Nurturing.

Besøk APSIS sine nettsider >>

Video For Web

23 Video

Video For Web er et av de fremste selskapene i Norge på «Levende bilder på Internett». Med topp moderne utstyr gjennomfører de små og store prosjekter for kunder som har prosjekter i alle størrelser. Video for Web har siden starten gjennomført live-streaming av alt fra enkle kurs og konferanser til store flerkameraproduksjoner. Video for Web skreddersyr løsninger til å passe alle behov, med sterk fokus på kvalitet og trygghet i leveransene.

Besøk VIDEO FOR WEB sine nettsider >>

Salgsfabrikken

Salgsfabrikken AS hjelper til daglig merkevarer med å bli synlige med budskap til den målgruppen de ønsker å nå, gjennom ulike fagblader, magasiner og nettsider.

VALEN-UTVIK AS

Valen-Utvik

Valen-Utvik er rådgivere og innholdsprodusenter innen sosiale medier. VU tilbyr konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som strateger, koordinator eller prosjektledere, eller som fullt ut ansvarlig for innholdsproduksjon, overvåking, gjennomføring og dialog i sosiale medier på vegne av våre kunder.

Besøk VU sine nettsider >>

Cloud Media

Cloud Media er et innsiktdrevet kommunikasjonsbyrå som har spesialisert seg på å identifisere og produsere innhold som skaper vekst og nye markedsposisjoner for sine kunder.

Besøk Cloud Media sine nettsider >>

Adline

Adline er et annonseverktøy som samler de største mediene og plattformene på et sted. Det er en multikanals plattform med kunstig intelligens som optimaliserer dine annonser.

Besøk Adline sine nettsider >>