Content Marketing-strategi

Start video

Innholdsfortegnelse

Styrk din kompetanse og få en helhetlig innsikt i hvordan du utarbeider eller videreutvikler din Content Marketing-strategi. Etter kurset sitter du blant annet igjen med en helhetlig content marketing-strategi.

Få unik innsikt i følgende temaer

  • Innholdsstrategi og målsetting
  • Business Case
  • Kundereisen og kjøpsprosessen
  • Målgruppeanalyse & segmenteringsstrategier
  • Content Marketing-taktikker
  • Innholdsanalyse

Program

Fagansvarlige

Pontus Staunstrup

Pontus Staunstrup

Content & Inbound Marketing Strategist

Pontus er en av Nordens mest erfarne strateger med fokus på Content Marketing, strategi, innholdsmarkedsføring og sosiale medier. Han hjelper bedrifter og organisasjoner med sine strategier samt å nå sine målgrupper gjennom relevant innhold. Pontus jobber i dag selvstendig og har tidligere erfaring som Country Manager Sweden i Brand Movers og PostNord hvor han var ansvarlig for strategi og sosiale medier. Pontus er ofte benyttet som foredragsholder, kursleder og samtalepartner innen innholdsmarkedsføring.

Bli sertifisert

Modulene gjennomføres av fagansvarlige og representerer de fremste aktørene innenfor Content Marketing i Norge og Norden.

Alle som gjennomfører kurset blir sertifisert Content Marketing Manager og får diplom.

Høsten 2022
Pris 9990 kr

P.S: Påmelding er bindende.
Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.