Storytelling og konseptutvikling

Start video

Innholdsfortegnelse

Fra strategi til historiefortelling – med kunden i fokus. I hjertet av innholdsmarkedsføring finner vi den unike historien vi ønsker å fortelle, og selve kjernen er vårt unike synspunkt på verden, fortalt på en engasjerende, informativ og inspirerende måte. La oss gå til hjertet av din historie, så du kan fortelle den bedre.

Få unik innsikt i følgende temaer:

  • Storytelling
  • Konseptutvikling
  • Finn ditt Sweet Spot
  • Utvikling av kundeprofil
  • Kartlegge innhold til kundereisen

Program

Fagansvarlige

Torfinn Solbrekke

Torfinn Solbrekke

Senior rådgiver

Torfinn Solbrekke startet sin karriere i Dagbladet som AD i 1994 og var med på å utvikle Dagbladet Magasinet. Han ble i Dagbladet i 11 år før han i 2005 ble en av grynderne bak selskapet Teft, som skulle ha som et av hovedmålene å utvikle Norges beste magasiner for næringslivet.

Torfinn har hjulpet bl.a. A-magasinet og VG Helg med konsept og design, og for dette fikk A-magasinet Merket for god design etter omleggingen og VG Helg ble kåret til Årets beste magasin i Norden av Society for News Design Scandinavia. Dagbladet Magasinet fikk også Merket for god Design, både for det opprinnelige designet og for redesignet ti år etter lanseringen.

I dag er Torfinn  seniorrådgiver og hjelper i dag sine kunder med å fortelle virkelige historier som når ut, påvirker, engasjerer og skaper målbar effekt.

Har du spørsmål rundt god historiefortelling og ønske om foredrag eller interne kurs/workshop om dette, kan du ta direkte kontakt med Torfinn på +47 971 81 234 eller du kan sende han en mail på torfinn.solbrekke@spoonagency.no

Mats Michael Olsen

Mats Michael Olsen

Kreativ leder & regissør

Mats Michael er kreativ leder i Spoon og er en prisvinnende regissør. Han er lidenskapelig opptatt av dramaturgi og hvordan skape god historiefortelling gjennom film/video.

Mats Michael har de siste fire årene vært en av de fagansvarlige på sertifiseringskurset Content Marketing Manager og sammen med Torfinn Solbrekke foreleser han i modulen Storytelling og effektiv bruk av film i historiefortellingen.

Hvis du vil finne ut hvordan du kan benytte film i din storytelling, så kan du ta kontakt med han på +47 918 44 058 eller mats.michael@spoonagency.no

Bli sertifisert

Modulene gjennomføres av fagansvarlige og representerer de fremste aktørene innenfor Content Marketing i Norge og Norden.

Alle som gjennomfører kurset blir sertifisert Content Marketing Manager og får diplom.

Høsten 2022
Pris 8990 kr

P.S: Påmelding er bindende.
Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.