SEO, analyse & konvertering

Innholdsfortegnelse

Du vil få innsikten og kompetansen i hvordan du skal ta innholdet ditt til et nytt nivå ved hjelp av innholdsanalyse, søkemotoroptimalisering (SEO) og konverteringsoptimalisering. Dette vil bidra til å skape økt synlighet og drive trafikk til ditt innhold.

Få unik innsikt i følgende temaer

  • Søkemotoroptimalisering (SEO)
  • Konverteringsoptimalisering & A/B-testing
  • Content Performance
  • Innholdsanalyse

Program

Fagansvarlige

Sindre Kjosås

Sindre Kjosås

Fagansvarlig SEO, s360

Sindre er i dag senior SEO og CRO spesialist i s360 (Tidligere Sempro AS). Han har tidligere vært fagansvarlig og senior SEO-spesialist i RED Performance. Han jobber med å hente inn og analysere data som gir innsikten man trenger for å opparbeide en lønnsom synlighet i søk. Dette settes i praksis gjennom tiltak som går inn under de tre grunnpilarene i faget: godt innhold, lenker og teknisk SEO. Sindre har vært involvert i store innholdsprosjekt og migreringsprosesser for kunder, hele veien fra kartlegging til implementering. Han er trolig Norges eneste SEO-spesialist som skriver nynorsk.

Bli sertifisert

Modulene gjennomføres av fagansvarlige og representerer de fremste aktørene innenfor Content Marketing i Norge og Norden.

Alle som gjennomfører kurset blir sertifisert Content Marketing Manager og får diplom.

Høsten 2022
Pris 8990 kr

P.S: Påmelding er bindende.
Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.