Effektiv innholdsutvikling gjennom kundereisen

Innholdsfortegnelse

I modul 5 og 6 lærer du hvordan bruke kundereisen til å få maks ut av innholdet ditt. Å levere godt Innhold på rett sted til rett tid er helt avgjørende for å lykkes i satsingen på innholdsmarkedsføring og for å oppnå dine mål og resultater. I denne modulen lærer du hvordan du kan bruke kundereisen og innholdet ditt til å skape og nå ønsket vekst i din virksomhet.

Program

Fagansvarlige

Ove Dalen

Ove Dalen

Forfatter og leder i Netlife Effekt

Ove regnes som en av landets fremste eksperter på digitalkommunikasjon og har også skrevet boken «Digital strategi for alle». Han holder foredrag landet rundt og gir råd til noen av Norges største og mest ambisiøse selskaper om digitalt innhold, forretningsutvikling, kundeopplevelse og strategi.

Bli sertifisert

Modulene gjennomføres av fagansvarlige og representerer de fremste aktørene innenfor Content Marketing i Norge og Norden.

Alle som gjennomfører kurset blir sertifisert Content Marketing Manager og får diplom.

Høsten 2022
Pris 8990 kr

P.S: Påmelding er bindende.
Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.