Profesjonell innholdsproduksjon

Start video

Innholdsfortegnelse

Godt innhold er bærebjelken i all kommunikasjon. Det er viktig at innholdet er språklig og faglig tilrettelagt til dine målgrupper. Det betyr at man har de riktige menneskelige og økonomiske ressursene til å bli best innenfor deres område. Du vil møte Norges eneste tekstdoktor som vil gå gjennom hva som skal til for å lykkes med profesjonell innholdsproduksjon. I tillegg møter du Ove Dalen som har fokus på tekst og innhold i digitale kanaler.

Få unik innsikt i følgende temaer

  • Effektive overskrifter
  • Skriveregler
  • Redaksjonsplan
  • Sjekkliste
  • Triggerpunkter
  • Struktur og universell utforming

Program

Fagansvarlige

Christine Calvert

Christine Calvert

Norges eneste tekstdoktor

Christine har jobbet med skriving og innholdsutvikling i over 25 år – både som tekstforfatter i reklamebyrå, global webredaktør i Det Norske Veritas og som «tekstevangelist» i BEKK. Christine ble kåret til “Årets kursholder 2014” av Confex. Forfatter av bøkene “Skriv så det selger” og “Skriv for nettet – kort og godt“.

Ove Dalen

Ove Dalen

Forfatter og leder i Netlife Effekt

Ove regnes som en av landets fremste eksperter på digitalkommunikasjon og har også skrevet boken «Digital strategi for alle». Han holder foredrag landet rundt og gir råd til noen av Norges største og mest ambisiøse selskaper om digitalt innhold, forretningsutvikling, kundeopplevelse og strategi.

Bli sertifisert

Modulene gjennomføres av fagansvarlige og representerer de fremste aktørene innenfor Content Marketing i Norge og Norden.

Alle som gjennomfører kurset blir sertifisert Content Marketing Manager og får diplom.

Høsten 2022
Pris 8990 kr

P.S: Påmelding er bindende.
Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.