Effektiv video- og innholdsproduksjon

Innholdsfortegnelse

I denne modulen vil du lære om strategisk og operativt bruk av video i sosiale medier. Når kurset er over skal du kunne se hvordan du kan benytte video i din satsing på content marketing og som effektiv distribusjon i sosiale medier. Du vil få innsikt i hvordan du gjør opptak, redigere videoer til ditt nettsted og til dine sosiale medier, og hvordan video som innholdsproduksjon kan være en medvirkende årsak til din suksess i sosiale medier

Dette bør du gjøre før kursstart:

  • Hvilken utfordringer har dere med å lage videoer per i dag, og hvilke positive og negative erfaringer har dere med videoer i sosiale medier?

Program

Fagansvarlige

Halvor Pritzlaff Njerve

Videoprodusent/visuell kommunikasjonsrådgiver

Bymiljøetaten i Oslo kommune

Bli sertifisert

Modulene gjennomføres av fagansvarlige og representerer de fremste aktørene innenfor Content Marketing i Norge og Norden.

Alle som gjennomfører kurset blir sertifisert Content Marketing Manager og får diplom.

Høsten 2022
Pris 8990 kr

P.S: Påmelding er bindende.
Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt til 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.

Du kan få med deg tips, råd og ny info og rapporter om digital markedsføring, content marketing, sosiale medier, sertifiseringer, webinarer og konferanser innenfor ditt fagområde.