En synergisk trio: eZ inngår Partnerskap med Good Morning og Dinamo

Bilde av Kampanje.com

Fra venstre: Michael Birkeland (Good Morning), Eiren Veen Birkeland (eZ), Camilla Unger (eZ), Christian Westerberg Thoresen (Dinamo)

Les hele artikkelen på Kampanje.

I desember i fjor lanserte det norskeide selskapet eZ Systems neste generasjons publiseringsløsning. Dette er den største lanseringen eZ har gjort på drøye tolv år. Nå utvider også programvareselskapet det norske partnernettverket sitt. eZ med sin nye publiseringsløsning sammen med kommunikasjonsbyråene Good Morning og Dinamo blir en synergisk trio.

– Etterspørselen øker etter digitale løsninger som engasjerer og konverterer bra, og som CMS leverandør er vi avhengig av dyktige partnere. Vi er derfor glade og stolte over samarbeidet vi har etablert med kommunikasjonsbyråene Dinamo og Good Morning. De er begge ledende eksperter innenfor sine fagfelt, og vi gleder oss til å levere spennende prosjekter sammen fremover, sier ansvarlig for salg og partnernettverket i Norge, Camilla Unger.

Om forfatteren

Carl Wilhelm startet sin karriere som E-Commerce Manager i en nettbutikk som solgte baderomsmøbler. Nå er han Partner & Content Marketing Manager i Content Marketing Norge AS samt markedssjef i eHandelsforum.