Epic Content Marketing 2018

Epic Content Marketing 2018

3. mai / Felix Konferansesenter / Aker Brygge

lasse-hogfeldt-1

Lasse Høgfeldt

Kommunikasjonsdirektør i Jyske Bank. Sjefredaktør i Jyske Bank TV.

Robert Rose

Robert Rose

Robert is founder and Chief Strategy Officer of The Content Advisory, the consulting and advisory group of The Content Marketing Institute. Over the last five years, Robert has worked with more than 500 companies of all sizes, including 15 of the Fortune 100.

Sara Narvhus Oksdøl

Sara Narvhus Oksdøl

Sara har vært salgsdirektør i Nettavisen og har vært med og bygge opp satsingen på innholdsmarkedsføring og influencer-markedsføring. Hun har mer enn 15 års erfaring innen digital markedsføring fra selskaper som TV 2 og AOL.

Pontus Staunstrup

Pontus Staunstrup

Pontus er en av Nordens mest erfaren strateg med fokus på Content Marketing, strategi /innholdsmarkedsføring og sosiale medier.

Åsmund Furuset

Åsmund Furuseth

Åsmund er Co-Founder og nylig utnevnt CEO i Kahoot!, og har i mange år vært ansvarlig for forretningsutvikling i det som nå er Norges største eksportvare innen læringsteknologi.

Agnete Tøien Pedersen

Agnete Tøien Pedersen

Agnete leder Kahoot!s globale avdeling for innholdsmarkedsføring, og har nær 15 års erfaring innen content, SEO og markedsføring, både på kunde- og byråsiden. Hun har tidligere vunnet priser i blant annet Gulltaggen, ANFO effekt og Performance Award.

thomas-barregren-content-marketing

Thomas Barregren

Thomas er adm.dir. i Kntnt Sweden AB, som hjelper ledere og markedsførere å velge metoder & verktøy for deres Content Marketing.

even-westerveld-1

Even Westerveld

Even er Informasjonsdirektør i DNB, der han administrerer den eksterne kommunikasjonen i DNB. Han var tidligere partner i Geelmuyden.Kiese.

espen-skog

Espen Skogen

Espen er redaktør i Redink. Der jobber han med både strategisk innholdsrådgivning og operativ redaksjonell ledelse. Han har nesten 20 års erfaring med digitalt innhold, fra både redaksjonelle og kommersielle aktører.

Steffen Larvoll

Steffen Larvoll

Steffen er markedssjef i LIS og leder selskapets B2B-markedsføring samt IT-drift. Han holder jevnlig foredrag om logistikk, netthandel og Inbound Marketing, og er i tillegg juryleder for Årets Logistikkopplevelse.

erlend-forsund

Erlend Førsund

Markedssjef i MarkedsPartner.

Vi inviterer deg til kurs i 2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på et av våre kurs i 2019, inkludert «Content Marketing Manager»