Hva kan du forvente på
Content Marketing Manager?

Start video

Noen av deltakerne

«Kurset har hatt engasjerende forelesere og spennende tema, som har gitt meg masse nyttig tips å bruke i hverdagen. Ikke minst har også kurset gitt meg nyttig planleggingsverktøy å bruke videre.»
Kjetil Grønbakken
Marketing- og Kommunikasjonssjef i Heidenreich AS.
«Content Marketing-kurset har gitt meg kompetansen til å utarbeide en tydelig strategi, produsere og distribuere godt innhold som bygger trafikk og kunderelasjoner. Veldig inspirerende og dyktige kursholdere!»
Hilde Elise Huse
Senior i markedsføring
«En meget nyttig utdanning, som gir en umiddelbar innsikt innen innholdsmarkedsføring og hvordan dette kan/skal brukes. Vi fikk med oss gode verktøy, som man kan starte å jobbe med umiddelbart. Et komprimert og bra Content Marketing-kurs.»
Hege Moland
Tarkett AS
«Totalt seks kursdager hvor man møter mange dyktige og engasjerte forelesere fra bransjen. Jeg fikk mange gode råd og ideer til hvordan vi må jobbe bedre. Jeg fikk bekreftet at en del av arbeidet vi gjør er riktig, vi fikk nettsider og bøker for mer læring - og et nettverk for tips, råd og enda mer læring. Tommel opp!»
Sofie Vatle
Markedskoordinator i Millum AS

Delta på Content Marketing Manager Våren 2019

Hele sertifiseringskurset: NOK 29.990,- eks. mva.

Per enkelt modul: 6.990 kr eks. mva.

Du vil få tilgang til…

Praktisk info

Påmeldingsskjema

[gravityform id=18 title=false description=false ajax=true]

Nyhetsbrev

En gang i måneden sender vi ut konkrete tips og råd, ny kunnskap og innsikt fra bransjen.

Få med deg det siste innen digital vekst, synlighet og markedsføring sammen med over 6.000 følgere i vårt nettverk – helt gratis og uforpliktende.