Cloud Media blir samarbeidspartner med Content Marketing Norge i 2018/2019

()«Vi skal gjøre våre kunder og samarbeidspartnere bedre», Cloud Media.

Cloud Media er et innsiktdrevet kommunikasjonsbyrå som har spesialisert seg på å identifisere og produsere innhold som skaper vekstBerit Wattne og nye markedsposisjoner for sine kunder. Grunnlaget i prosessen er en grundig analyse av våre kunders kundereise, og at vi tar denne innsikten inn i deres strategiarbeid. Alt innhold fra oss skal være optimalisert for å matche brukernes kundereise og kundenes mål. Vi bidrar også til å nå helt frem gjennom kontinuerlig å optimalisere innholdet, både i forhold til kundenes preferanser og kanalenes egenskaper, sier Berit Wattne, daglig leder i Cloud Media.

Noen kundecase (se flere her):

«Cloud Media bygger alt på innsikt og kompetanseutvikling. Vi gjennomfører mange frokostseminarer og kurs for å gjøre hverandre gode gjennom å dele ny kunnskap, tanker og erfaringer internt, til våre kunder og markedet. Den siste nyheten er podcasten – Den store kundereisen. Vi går inn som samarbeidspartner til Content Marketing Norge for å bidra med vår kompetanse og samtidig bidra med økt vekst for Content Marketing og Native Advertising i markedet», sier Berit Wattne daglig leder i Cloud Media.Podkast: Hvordan skrive gode tekster i innholdsmarkedsføring. Det hjelper lite med god SEO og betalte Facebook-poster hvis enkle språkfeil får bedriften til å se klønete og uproff ut. Men hvordan skriver du godt og korrekt? Hør podkasten med Christine Calvert her »

«Content Marketing Norge er heldige som har mange gode partnere som ønsker å tilegne seg og bidra til å øke kompetansen på Content Marketing, Native Advertising, Influencer Marketing og Inbound Marketing. Vi synes det er viktig at medieselskaper, byråer og leverandørene i bransjen bidrar til å utvikle bransjen gjennom å dele av sin kunnskap og kompetanse», sier Ola Hanø, Daglig leder i Content Marketing Norge.

Content Marketing Manager

Les mer om Content Marketing Manager sertifiseringen her.

Fakta om CMN: Content Marketing Norge er en kunnskaps- og kompetansearena innen Content Marketing i Norge. Her skal bedrifter og personer kunne hente kunnskap om content marketing, native advertising, influencer marketing og inbound marketing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Hold deg oppdatert på innholdsmarkedsføring

Få med deg det siste innen Content Marketing sammen med over 2.500 markedsførere som allerede har meldt seg på det månedlige nyhetsbrevet

  • Konkrete råd og praktiske tips
  • Ny kunnskap og innsikt fra bransjen

Over 2.500 markedsførere har allerede meldt seg på vårt nyhetsbrev!

Vi inviterer deg til kurs i 2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på et av våre kurs i 2019, inkludert «Content Marketing Manager»