Content Marketing Norge

Content Marketing Norge er en kunnskaps- og kompetansearena innen Content Marketing / Innholdsmarkedsføring. Vi tilbyr digitale og fysiske møteplasser hvor bedrifter og personer kan hente kunnskap og kompetanse gjennom hele året.

  • Om oss
  • Partnere
  • Bli partner
  • Fagrådet

Content Marketing Norge tilbyr følgende

  • Epic Content Marketing – Dette er den årlige konferansen innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge.
  • Content Performance / Native Advertising Day – Konferanse om distribusjon av innhold og Content Marketing i praksis.
  • Influencer Marketing 2017 – Årlig arrangement med fokus på hvordan jobbe med opinionsledere og hvordan ledere kan bygge seg eller sin bedrift opp som en Thought leader / Kategorileder innenfor sin bransje.
  • Content Insight – Vi har invitert ulike bransjefolk til å bli redaktører på nettsiden og bidra til å dele kunnskap og innsikt om Content Marketing.
  • Content Marketing Awards – Er etablert som bransjens store årlige prisutdeling for å fremme det beste av det beste innenfor Content Marketing.

Målet med Content Marketing Norge

Content Marketing Norge skal bidra til å øke kunnskapen og kompetansen om innholdsmarkedsføring, Native Advertising & Influencer Marketing.

Vi skal bidra til å skape en oversikt over bransjen og de ulike bedrifter og personer som jobber med Content Marketing. Vi tilbyr digitale og fysiske møteplasser hvor bedrifter og personer kan hente kunnskap og kompetanse gjennom hele året.

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt.

Folkene bak Content Marketing

Ola Hanø

Ola Hanø

E-post: content@contentmarketing.no
Mobil: 922 92 228

Initiativtaker & Daglig Leder

Ola Hanø brenner for å skape verdiskapende opplevelser og møteplasser som gir innhold og verdi for alle involverte. Tidligere har han arrangert store og små faglige og sosiale arrangementer bl.a Gulltaggen, SEM Konferansen, 8 Minuttes of Digital Marketing, Eiendom Norge konferansen, The Future Of Business osv.

Han har de siste årene jobbet med å utvikle verdiskapende opplevelser for bedrifter og organisasjoner gjennom sitt selskap Nye Konsepter AS. Ola har et stort internasjonalt nettverk og har hentet verdenskjente navn og fagpersoner til Norge.

I tillegg til å utvikle Content Marketing Norge er Ola daglig leder i eHandelsforum.

Carl Wilhelm Vedvik

Carl Wilhelm Vedvik

E-post: carl@contentmarketing.no
Mobil: +47 989 97 911

Partner & Marketing Manager

Carl-Wilhelm Vedvik er en digital markedsfører med spisskompetanse rundt Content Marketing og SEO. Carl startet sin karriere som E-Commerce Manager i en nettbutikk som solgte alt innen baderom. Der økte han trafikken og salget gjennom innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering.

Carl fikk hederlig omtale under prisutdelingen BEST I TEKST 2015, “Denne bloggens tekst om innholdsmarkedsføring er meget vellykket”.

Carl-Wilhelm er nå markedssjef i eHandelsforum og Content Marketing Norge, og er med å bygge disse to kompetansearenaer sammen med Ola Hanø.