CMN Logo

Content Marketing Manager

Bli sertifisert av Content Marketing Norge

Blant alle teknikker innenfor markedsføring har innholdsmarkedsføring hatt den sterkeste utviklingen de siste årene. Grunnen til dette er flere, men noen av de viktigste er at dine kunder krever mere av deg, og at konkurransen for å nå ut til dine kunder har økt. Kvalitet og unikt innhold har blitt den viktigste faktoren for bl.a. rangering i søkemotorene og spredning i sosiale medier. Her er interessant og underholdende innhold det overordnede temaet – ikke kvantitet!

Godt innhold og hvordan du når målgruppen din på det rette tidspunktet, der de ønsker å treffe deg, med dette verdiskapende innholdet, er avgjørende for fremtidig suksess. Det er viktig, men blir også mer og mer utfordrende.

Kunnskapen og kompetansen som du vil få ut av kurset “Content Marketing Manager” vil gjøre deg til en mer profesjonell innholdsprodusent og markedsfører. Opplæringen går over 5 sesjoner og består av flere ulike moduler og oppgaver. Hver sesjon har sitt tema, og avsluttes med en gjennomgang av en konkret oppgave/utfordring.

Vi benytter mange av de beste og fremste aktørene innenfor Content Marketing i Norge til å gjennomføre modulene, og jobber nå med å få på plass de siste kurslederne og datoene for sesjonene.

 • Modul 1
 • Modul 2
 • Modul 3
 • Modul 4
 • Modul 5

Modul 5: Content Performance: Effektiv distribusjon og måling av innhold

Del 1

- Natvive Advertising, branded content og sponset innhold.

- Slik måler du effekten av innholdet ditt

- Verktøykassen for effektiv distribusjon og medieovervåkning.

Del 2

- Innholdsanalyse

- Søkemotoroptimalisering (SEO)

- Adwords og optimalisering av innhold

- Content Marketing & konverteringsoptimalisering

- Verktøykassen for SEO, organisk søk, innhold og analyse.

Etter denne sertifiseringen vil du bl.a. vite:

 • Hva en Content Marketing-strategi bør inneholde
 • Hvordan du kartlegger innholdet til kundereisen
 • Hvordan du lager fortreffelig innhold som tiltrekker og konverterer til leads
 • Hvordan du organiserer og strukturerer et team for god innholdsproduksjon
 • Hvordan du distribuerer innholdet på en effektiv måte
 • Hvordan du optimaliserer innholdet for søkemotorer

Modulene i Content Marketing Manager blir satt opp to ganger i året, og første gang er på våren 2017. Flere kursholdere er på plass, men vi venter med å lansere hele programmet og alle kursholderne, til alt er på plass. Vi er fortsatt i dialog med våre samarbeidspartnere og mange av Norges beste og mest kunnskapsrike innenfor Content Marketing, og ser frem til å kunne presentere hele programmet til deg som skal jobbe med dette i din bedrift.

Hvis du er interessert i å motta informasjon om denne sertifiseringen, så legg igjen din e-post, så tar vi og sender deg en mail med info når alt er på plass.

Jeg ønsker å få mail om Content Marketing Manager: